Relatiegeschenken voor nieuwjaar | geschenk personeel | Lolea Sangria
509
post-template-default,single,single-post,postid-509,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-16.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Lolea Sangria onder de bedrijfskerstboom

Lolea Sangria onder de bedrijfskerstboom

Motiveer je personeel met relatiegeschenken voor nieuwjaar

Waarom relatiegeschenken voor nieuwjaar?

 

Het nieuwe jaar staat voor de deur. Traditioneel is dat ook weer pakjestijd. De winkels gooien met reclames, de etalages liggen bomvol en in de huiskamers liggen blinkende pakjes te wachten op hun gelukkige ontvangers.

Pakjes zorgen dus voor vreugde en dat hoeft niet beperkt te zijn tot je familie en vrienden. Er is namelijk nog een categorie mensen waar je minstens 40 uur per week mee samenleeft: je collega’s. Daarom zijn relatiegeschenken voor nieuwjaar of een kertspakket voor de medewerkers de perfecte geste om ook hen blij te maken.

Motivatie is daarbij een belangrijke factor. Een extra beloning, ook al is die klein, zorgt ervoor dat het personeel zich geapprecieerd voelt. Wedden dat ze in het nieuwe jaar een extra beentje voor zetten? Ook dat volgende overuur dat je van hen vraagt zullen ze met de glimlach werken.

 

Welk kerstgeschenk voor het personeel

 

Maar welk kerstgeschenk kies je nu uit? Daar helpt Lolea je een handje bij. Sangria is het prefecte cadeau. Een fles van onze smaakvolle drank brengt de zomer in huis tijdens de koude winterdagen. Zeg nu zelf, is er een betere manier om het nieuwe jaar te starten dan al vooruit te blikken naar de zwoele zonneschijn van de zomermaanden?

In onze webshop vind je zowel grote flessen die je al voor 9,95 euro kan kopen als ook onze kleine Lolea Mini. Dit zijn flesjes voor  2,99 euro en zijn het perfecte kerstpakket wanneer je een groot aantal medewerkers hebt.

Voor je beste klanten

 

Nu je je personeel blij hebt gemaakt, vergeet je beter ook je beste klanten niet. Je hoopt hen natuurlijk ook in het nieuwe jaar terug te zien. Daarom is een relatiegeschenk voor nieuwjaar zoals een fles Lolea Sangria de ideale geste. Toon dat je het apprecieert dat ze jou uitkiezen voor hun behoeften. Zo stapt iedereen blij gemutst het nieuwe jaar in en wordt 2018 een topjaar.

 Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten